Mirabona

Jag har tänkt mycket.. och har tänkt om jag ska sluta att rida den som är det bästa i mitt liv eller inte? är så jävla jobbigt att åka dit. Tar ju ett tag när det är så långt ifrån.. Jag har då ett val om jag ska ha henne nära här. kanske får ta och fjäska med anja att hon kan flytta henne? Om hon skulle gå med på  det skulle mira bli jätte fin och duktg, för då kommer hon gå så mycket som hon ska.. Nu går hon ju inte alls bra.  jag orkar inte göra slit göran hela tiden.. Så snälla anja flytta henne! Fär jag verkligen älskar denna häst!!

hejhej

nu har jag varit borta i stenungsund hela helgen.. Jag skrev nyss ett inlägg och internet dampa så allt försvann.. Så orkar inte skriva om allt jag skrev.. Så jag skriver de lite kortare! 

I fredags var jag på en Fest hos en killkompis i stenungsund, det var kul men endå inte,, hehe 
Sen dagen efter träffa jag underbara felicia som jag har saknat jätte mycket! vi hade otroligt mycket att snacka om! mys,,
Jag har med känslor för en kille som jag inte ens vill ha, de gör mig depp.. Så jag behöver faktiskt hitta någon annan.. hjälp! puss hej nu ska jag sova!

Nu drar jag till Tåget!

jag ska nu dra mig till tåget.. Och säkert är det sent eller inte går. För jag hatar västtrafik.. alltid ska de krongla. men ska inte skriva mer.. ska skynda mig till tågert nu.. drar sen vidare till partille cup.. swiing ha trevlig dag

Dagens Outfit

Jätte dålig bild.. från cam!

jobbig häst.

Jag kan säga er att,  ibland hatar man häster, och specielt när dem vill reta en.. Kommer till en ihagen och när man ska ta den springer den i väg och gör det hundra gånger om.. Sen blir man så sur att man gör så den får galoppera runt och runt och runt tills man själv dör av anfodd. jo tjena underbart att ha häst!!
NU är jag hemma och lägger mig framför tv och kollar på Morden i Midsommer! ne, jag giller dem inte. Mest mamma som tittar.
Imorgon ska man upp tidigt för då blir det PartilleCup med Norah.. Grymt snygga kiillar, och grymt fula killar;)! hihihi.
Haa de toppen babys.. hejsvejs!






bjuder på en bild från plugget,, älskar sommarlov

Stallet

Hej nu har jag varit barnvakt idag hela dagen. Och ska snart åka till hästen! det sla bli riktigt skönt. lugnt och skönt..
Jag tänkte att jag ska rida henne i skogen idag. och gosa extra mycket med henne! För har inte träffat henne från i onsdags:(. Jag får se om jag kommer ihåg att lägga upp bilder på bloggen.. Jag har fan varit riktigt jävla kass på att skriva här.. Jag och skriva blogg går tydligen inte ihop? haha, eller? Många har ju nu sakt till mig att jag ska forsätta skriva, och så klagar dem när jag inte har lakt upp något på bloggen på flera dagar/ veckor. hihi.. Jag har iallfall lovat att uppdatera oftare! Men är ju sommarlov.. man hinner ju inte sitta vid datan då? hehe. Jag PAULINA skyller på dee!!

Tummen upp









ett tag sen

Nu sitter jag barn vakt åt Adam. han vill hoppa stutsmatta men jag orkar inte.. är jätte tröött haha.. Jaja men jag får nog vara gällig och gå ner och hoppa med honom endå! vi hörs sen.. haha jag suger på att blogg bara så ni vet. :D

RSS 2.0