hatar vädret..

Nu är balen över och nu är det bara skolavslutningen som väntar! Underbart! 
Men detta jävla väder gör en inte gladare för de.. Kan det inte bli härligt och varmt väder snart! De blir ju bara det i några dagar, sen kommer detta väder.. åhh.. 

Jag och Mirabona igår!
<3

Helgen

Helgen har varit undebar. Först stenungsund i fredags sen torslanda på lördagen och Igår Lerum. Känner faktiskt att jag har hunnit med massa denna helg! super gött endå..
Imorgon är det Balen och fuck noo jag är inte taggad. jag vill knappt gå.. Varför har man det i nian?? jaja.. man får la gå en då. Kan ju bli roligare efter ?;)
Nu sticker jag och mamma och handlar skor. För jag får inte ha mina skor  som jag köpte för Felix... För dem är för höga, så jag blir längre en honom. Det ville han inte haha.. PusssspådejFelix..<3
NI får ha en underbar dag.. massor av kyssar på er

Bilder

Jag var ju så dålig på att uppdatera när det var mycket studentfirade! Så jag tänkte lägga upp bara några bilder!
Gratttis på er som tog studenten.
Här kommer syster in med Paddan.
På väg och ska springa
Hoppar hoppar

2011-06-02

Nu har jag varit i staden Göteborg med Moa och Adam.. trevligt. Vi var ju tvungen att köpa present till Moas mamma. Det tog ett tag innan vi kom på vad vi skulle köpa. Det blev ett övedrag till  kudden sen ett presentkort! Hoppas hon blir nöjd.. Gratts på dej Ingalena.
Snart ska jag tra mig igen för att umgås med lerumsbo:)! fast att det blev lite bråk igår, så börja det lösa sig! Men så är det.. bråka  gör man alltid någongång!

grattis alla

jag har varit dålig igen att skriva... snoppigt.
Jag kommer lägga in bilder snarast.. men hinner inte nu. För måste fixa här hemma och sen blir det kolla när syster springer ut.. JAG VILL MED TA STUDENTEN..  Grattis Daniel som gick ut igår! love uu<3
Ni får ha en trevlig och underbar dag! kyssar

RSS 2.0